Privatlivspolitik

Nedenfor vises privatlivspolitik for www.joanrytter.dk
Webstedadresse: https://www.joanrytter.dk

Indsamling af personlig data

Når du besøger www.joanrytter.dk, bør du vide, at vi behandler din IP-adresse. Vi behandler som udgangspunkt ikke andre personoplysninger, end din IP-adresse, medmindre disse skal opfyldes i forbindelse med kontaktformular eller tilmelding til vores nyhedsbreve. 

Når du har besøgt vores hjemmeside, vil din IP-adresse ikke længere være synlig for os. Vi opbevarer derfor som udgangspunkt ikke din IP-adresse.

Kontaktformularer

Gør du brug af kontaktformularen på www.joanrytter.dk, behandler vi de personoplysninger, der bliver oplyst af dig i felterne. Dette indebære navn, telefonnummer og mailadresse. Kontaktformularen indebærer også et beskrivelsesfelt. Hvad dette felt angår, opfordrer vi til, at du ikke angiver følsomme eller fortrolige personoplysninger, hvis der ikke er behov af det.

Tilmelding til vores nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, behandler vi de personoplysninger, som du angiver i forbindelse med denne tilmelding. Dette indebærer som udgangspunkt udelukkende almindelige personoplysninger; navn og din mailadresse.

Vi behandler dine personoplysninger af hensyn til at kunne administrere og håndtering af dit ønske om modtagelse af nyhedsbreve fra www.joanrytter.dk, og på baggrund af dit samtykke. Vores behandlingsgrundlag, kan derfor findes i GDPR artikel 6, stk. 1, litra a.

Nyhedsbreveordningen bliver administreret af MailChimp. Som med alle andre databehandlere, har www.joanrytter.dk også indgået en databehandleraftale med MailChimp.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrevsordning, opbevares dine personoplysninger hos MailChimp. Her opbevares de indtil du framelder dig ordningen, og indtil 12 måneder efter framelding. Når denne periode er gået, slettes dine personoplysninger.

Dine rettigheder og klageadgang

Ovenfor er beskrevet, hvilke personoplysninger vi behandler om dig som besøger, hvad grundlaget er herfor. Dette har vi pligt til at informere dig om, hvilket vi gør på siden her. Har du spørgsmål hertil eller ønsker du yderligere indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og hvordan vi behandler dem, er du altid velkommen til at kontakte os på joan@joanrytter.dk.

Du har altid mulighed for at tilbagekalde det samtykke, du har indsendt til os, i forbindelse med din tilmelding til nyhedstjenesten. Dette gør du ved, at benytte afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevene. 

Vi, som virksomhed, kan i nogle tilfælde være forpligtet til at slette dine personoplysninger. Dette gælder eksempelvis, hvis vi ikke længere har et formål med at behandle dine personoplysninger, eller hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har andet grundlag for at behandle dine personoplysninger. Ønsker du at anmode os om at slette dine opgivne personoplysninger eller udnytte en af ovenstående rettigheder, kan du henvende dig på joan@joanrytter.dk.

Er det din opfattelse, at vi behandler forkerte eller på anden måde vildledende oplysninger om dig, har du ret til at anmode om at få rettet disse oplysninger. Ved modtagelse af en sådan anmodning fra dig, tager vi stilling til, om personoplysningerne skal rettes eller ej. Du har også altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Modtager vi sådan en indsigelse, vil vi vurdere, om vi skal begrænse behandlingen af personoplysningerne, imens vi vurderer indsigelsen. Derudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret dine personoplysninger på et elektronisk læsbart medie (dataportabilitet).